Хуманитарни акции

humanitarna akcija
Во тек на месец септември беше организирана хуманитарна акција – собирање на ученички прибор. Доделувањето на пакетите со ученички прибор на социјално загрозените ученици се одржа на ден 25.09.2015 година.
По повод Денот на гладта беше организирана собирна хуманитарна акција. Се собраа прехрамбени производи кои беа доделени на социјално загрозените семејства на ден 22.10.2015.

За повеќе кликнете тука